janesplaylist.blogg.se

11-11-11-EMA'S 2012!

Kategori: Allmänt

Snart så smäller det! Nämnligen Ema's 2012! klockan 21:00 som sagt! Om ni är lika nyfikna som mig så kan ni slå på tv redan klockan 20:00 på Mtv, där får man en titta på alla kändisar som anländer till den röda mattan! Vem ser ni fram emot mest? Själv är jag väldigt nyfiken på vad Rita Ora har på sig och vad för perfomance hon kommer att leverera och så är jag nyfiken på hur årets host , den super snygga supermodellen Heide Klum levererar. Även Lana del rey är en favo som jag hoppas på tar pris ikväll! Röstade även bla på Rihanna, Red Hot Hhilli Peppers, ASAP ROCKY, Jay Z, Rita Ora och Linkin Park! Nu kommer jag inte ihåg i vilka kategorier de var i men hoppas verkligen på att någon av dessa artister tar hem priset! 
 
Nu är det bara 10 min kvar tills Ema's- red carpet börjar! Än så länge, Kraaam på er!
 

FRESH #2

Kategori: Allmänt

 
 
 
Hey, sorry för den dåliga uppdateringar! Har haft fullt upp.För några dagar sen så släpptes Rihanna's video för singeln DIAMONDS, som är ifrån hennes nykommande album Unapolagetic! Hon kommer även att göra en Jorden runt resa och besöka 7 städer, i 7 länder under 7 dagar, och en av de länderna är nämligen SVERIGE! Superkul. Hoppas ni inte har glömt att rösta på era favorit artister! Det är ju idag det smäller!!! EMA'S!! Klockan:21:00 så slå ni på MTV!
 
Vad tror ni det det blir för skandaler i år? Vad kommer Gaga ha på sig? Här har ni ilf den faktistiska videon för Diamonds!
 
 

FRESH

Kategori: Allmänt

 
Ny Kategori! Nämligen " FRESH" ! och där hamnar de senaste videosarna! 
Börjar med No Doubt's Nya " Looking Hot".Diggar verkligen den här videon som är väldigt indian inspirerat vilket jag älskar! Vad tycks?